Закарпатців запросили долучатися до команди “Солідарності” та йти у місцеві ради

Дорогі земляки!

До виборів у місцеві ради залишилося трохи більше місяця, але у вас ще є час, щоб піти у владу, а не залишатися пасивним спостерігачем. Зміни в своєму місті, селищі, селі можливі лише якщо ви візьметеся за них власноруч. Багато хто чекає дива, що прийде добрий дядько і зробить все для нас. Не буде такого ніколи! Досвід говорить про інше: за пасивної згоди громади владу беруть безпринципні ділки, які дбають лише про власне збагачення. Закарпаття потребує кардинальних змін у кожному населеному пункті, і зробити це можна лише за умови, що у владу прийдуть молоді, прогресивні, активні та чесні люди.

Саме тому я знову звертаюся до всіх земляків, яким не байдужа доля своєї малої Батьківщини: приєднуйтеся до нас! Приходьте в партію «Солідарність», беріть участь у виборах 25 жовтня і разом з нашою великою командою розпочинайте зміни в своїх містах, селищах та селах!

Двері Закарпатської обласної організації партії «Солідарність», як і раніше, відкриті для всіх бажаючих. За винятком колишніх членів трьох політичних сил, що нанесли Закарпаттю найбільше шкоди – СДПУ (о), «Партії регіонів» та «Єдиного Центру». Давайте разом очистимо місцеві ради!

З повагою голова Закарпатської територіальної організації політичної партії “Солідарність” – Блок Петра Порошенка” Валерій Пацкан.