Мукачівщина відтепер має свою організацію “Солідарність” – Блок Петра Порошенка

Установчі збори Мукачівської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка відбулися в Мукачеві. Участь у заході взяли члени та прихильники партії.

Головуючий на зборах місцевий підприємець Сергій Немйо, виступаючи, зазначив, що сьогодні як ніколи необхідно згуртуватися і плідно попрацювати для того, аби восени кожна місцева рада отримала якісно новий депутатський корпус. Аби до влади на місцях прийшли люди, які є патріотами і бачать конкретні шляхи розвитку демократичного суспільства та економічної стабільності. В ході зборів було прийнято ряд рішень стосовно утворення районної організації. Зокрема, про обрання голови. Ним став Сергій Немйо.

Марія Куртинець, вихователь дитячого садочка із 28-річним стажем, прокоментувала своє рішення стати членом партії: “Я – людина, яка багато бачила у цьому житті і маю власну точку зору на суспільно-політичні процеси, які проходять в Україні впродовж останніх років. Моє рішення – виважене. Щодня спостерігаю за своїми вихованцями і розумію, що саме зараз ми маємо шанс закласти для них той фундамент, на якому вони будуватимуть свою країну”.

Загалом, на Закарпатті відбулися установчі збори, під час яких було прийнято рішення щодо створення місцевих організацій в Ужгородському, Іршавському, Хустському, Воловецькому та Рахівському районах.

Мукачево2 Мукачево3 Мукачево4 Мукачево5